Aguročių ir česnakų užkanda žiemai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguročių ir česnakų užkanda žiemai


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

4 kg aguročių,
stiklinė pomidorų padažo arba pastos,
2 šaukštai stambios druskos,
stiklinė nuvalytų česnakų,
stiklinė nerafinuoto saulėgražų aliejaus,
3 šaukštai 9 proc. acto.

GAMINIMAS:

Aguročius nuplaukite ir supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su aliejumi, pomidorų padažu, druska ir troškinkite 40 minučių. Česnakus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Likus 5 minutėms iki aguročių troškinimo pabaigos, sudėkite česnakus ir supilkite actą.

Kai aguročiai bus ištroškinti, iškart sudėkite į iš anksto paruoštus stiklainius ir užsukite dangtelius. Stiklainius apverskite, šiltai apvyniokite ir leiskite atvėsti.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668