Marinuotos cukinijos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos cukinijos


INGREDIENTAI:

4 vidutinio dydžio cukinijos,
2 skiltelės česnako,
alyvuogių aliejaus,
keli mėtų lapeliai,
baltojo vyno acto,
druskos.


GAMINIMAS:

Cukinijas nuplaukite ir supjaustykite plonais (2 mm) griežinėliais. Juos galima padžiovinti porą valandų saulėje. Kepkite griežinėlius alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių, kol šiek tiek parus. Apdžiovinkite ant popierinių rankšluoščių. Sudėkite sluoksniais į porcelianinį indą aukštais kraštais.

Kiekvieną sluoksnį apibarstykite smulkiai kapotais česnakais ir mėtomis, pabarstykite druska. Paskutinį sluoksnį apliekite baltojo vyno actu ir mažiausiai porai valandų (tačiau ne ilgiau kaip parai) padėkite į šaldytuvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668