4 arbat. šaukšt. sojų padažo,
1 stikl. citrinų sulčių,
laiškinių svogūnų,
2 skilt. česnako,
3 cm imbiero,
1 arbat. šaukšt. cukraus,
1 arbat. šaukšt. maltos aitriosios paprikos,
3 valg. šaukšt. aliejaus,
300 g jautienos filė (padalinti į 12 lygių gabaliukų),
30 g šviežiai smulkintos kalendros,
15 g mėtų,
2 valg. šaukšt. vandens.
GAMINIMAS:
Prieš verdami mėsą, medinius iešmelius apie 30 minučių palaikykite vandenyje. Į maisto smulkintuvą supilkite citrinų sultis, vandenį, sojų padažą, česnaką, susmulkintą imbiero šaknį, cukrų ir aitriąją papriką.
Trindami įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus ir trinkite toliau, kol padažas taps panašus į emulsiją. Dubenyje mėsą sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais šio padažo ir likusiu šaukštu aliejaus.
Marinuokite 15-30 minučių. Dubenyje sumaišykite kalendrą, mėtas, laiškinius svogūnus ir likusį padažą. Ant kiekvieno iešmelio verkite po gabaliuką mėsos ir kepkite ant grotelių 3-4 minutes iš kiekvienos pusės. Patiekite su padažu.