Japoniški žaliosios arbatos ledai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Japoniški žaliosios arbatos ledai


INGREDIENTAI:

0,4 stikl. žaliosios arbatos,
4 kiaušinių baltymų,
0,75 stikl. cukraus,
2 arbat. šaukšt. sojų padažo,
1,5 st. riebios grietinėlės.


GAMINIMAS:

Dubenyje kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi ir sojų padažu. Grietinėlę sumaišykite su atšaldyta arbata, supilkite į kiaušinių baltymų mišinį ir virkite žemoje temperatūroje, kol viskas sutirštės.

Gautą masę išplakite mikseriu ir sušaldykite. Šaldydami keletą kartų pamaišykite. Kai mišinys beveik sušals - maišydami sulaužykite susiformavusius kristalus. Ledus patiekite minkštus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668