Upėtakis po šonine keptas grilyje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis po šonine keptas grilyje


INGREDIENTAI:

4 upėtakių,
100 g kiaulienos šoninės,
pagal skonį druskos, pipirų,
Kajeno pipirų,
saldžiosios paprikos miltelių,
cukraus.


GAMINIMAS:

Žuvis nuplaukite, nusausinkite ir pasūdykite. Ant žuvies klokite plonai supjaustytos šoninės juosteles. Padėkite ant įkaitusio grilio ir kepkite.

Po 15 min. pabarstykite žuvį druska, pipirais, kajeno pipirais, paprikos milteliais ir žiupsneliu cukraus, ir dar kepkite 5 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668