2 cukinijų,
2 indelių (500 g) vyšninių pomidorų,
1 indelio (250 g) pievagrybių,
2 geltonųjų paprikų,
2 mėlynųjų svogūnų.
M a r i n a t u i:
1 stiklinės baltojo vyno acto,
1 stiklinės alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų,
česnako pagal skonį.
GAMINIMAS:
Nuplautas daržoves supjaustykite stambiais gabaliukais ir suverkite ant iešmelių. Marinatui sumaišykite stiklinę balto vyno acto, stiklinę alyvuogių aliejaus, druskos, česnako, juodųjų pipirų. Palikite vėrinukus marinuoti 10-15 min. ir kepkite ant grotelių apie 6-10 minučių.
Akylai stebėkite - kepamas daržoves reikia nuolat vartyti vis pašlakstant marinatu. Likusį marinatą galite užpilti ant iškepusių daržovių arba patiekti atskirame dubenėlyje.