6 vištų blauzdelių,
3 česnako skiltelių,
2 valg. šaukšt. majonezo,
1 svogūno,
1 morkos,
200 g džiovintų slyvų,
150 g silpno alaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Vištienos blauzdeles užpilkite majonezu, pridėkite smulkintų česnakų, druskos ir pipirų, viską išmaišykite ir padėkite į šaldytuvą 15-20 minučių. Svogūną supjaustykite griežinėliais, morką sutarkuokite. Viską apkepkite.
Į kepimo skardą klokite sluoksnį svogūnų ir morkų, tuomet sluoksnį džiovintų slyvų, uždėkite marinuotas blauzdeles, jas uždenkite dar vienu sluoksniu kepintų morkų ir svogūnų. Supilkite alų. Viršų užklokite folija ir kepkite įkaitintoje orkaitėje.