Triušis su grietinėlės ir svogūnų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Triušis su grietinėlės ir svogūnų padažu


INGREDIENTAI:

Triušis,
2 raudonieji svogūnai,
2 skiltelės česnako,
400 g grietinės,
kalendrų,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Išdarykite triušį ir apkepkite keptuvėje. Tuo metu kitoje keptuvėję kepkite kubeliais supjaustytus svogūnus, įberkite druskos ir šiek tiek cukraus. Kai svogūnai įgis auksinį atspalvį, apliekite juos grietine, uždenkite dangčiu ir palaikykite 5 minutes.

Gautu padažu užpilkite triušį ir troškinkite. Likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos, sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus ir kalendras. Labai skanu su tokiu padažu paruošti ir viščiuką. Garnyrui abiems patiekalams idealiai tinka ryžiai.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668