4 nedideli pomidorai,
ilgavaisis agurkas,
250 g ožkų pieno sūrio,
2 skiltelės česnako,
2 šaukštai grietinėlės,
150 g vytinto kumpio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
šlakelis vynuogių kauliukų aliejaus,
saujelė kedrinių pinijų.
GAMINIMAS:
Pomidorus nuplaukite, nupjaukite viršūnėles, vidų išskobkite. Agurką padalykite į keturias dalis, žievelę dekoratyviai nupjaukite juostelėmis, vidų irgi išskobkite. Česnaką nulupkite ir smulkiai sukapokite.
Ožkų pieno sūrį sutrinkite šakute ir iki vientisos masės išsukite su išspaustomis česnako skiltelėmis, sausoje keptuvėje skrudintomis kedrinėmis pinijomis, grietinėle, tada padalykite masę pusiau.
Įdarą pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais. Į vieną dalį įmaišykite smulkintų išskobtų pomidorų masę, į kitą - agurkų. Išskobtus pomidorus ir agurkus pripildykite įdaro (įpomidorus krėskite su pomidorais, į agurkus - su agurkais), ant viršaus dėkite dailiai susuktų vytinto kumpio griežinėlių, užvožkite pomidorų viršūnėles.