Obuolių morsas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių morsas


INGREDIENTAI:

125 g obuolių,
120 g cukraus,
1 l vandens.


GAMINIMAS:

Obuolius nuplaukite, nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius, sutarkuokite ir išspauskite sultis. Tarkius užpilkite karštu vandeniu ir virkite 10-15 minučių.

Tuomet maždaug 30 minučių leiskite pastovėti, po to perkoškite. Į nuovirą įdėkite cukraus, užvirkite, supilkite išspaustas sultis ir atvėsinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668