Pikantiškas austriškasis pyragas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškas austriškasis pyragas


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
300 g miltų,
kiaušinis,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštelis druskos,
malto muskato.

Į d a r y t i:
300 g jautienos minkštimo,
50 g saliero gumbo,
morka,
svogūnas,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 česnakų skiltelės,
šaukštas garstyčių,
šaukštas pomidorų padažo,
šaukštas smulkintų mairūnų,
1/2 šaukštelio smulkinto šviežio rozmarino,
8 šaukštai džiūvėsėlių,
maltų pipirų,
druskos.

GAMINIMAS:

Iš nurodytų produktų ir 80 ml šilto vandens užminkykite glotnią tešlą, ją iškočiokite į ploną lakštą. Morką, svogūną bei česnakus nulupkite, smulkiai supjaustykite. Mėsą sumalkite ir su daržovėmis apkepinkite aliejuje. Pridėkite saliero kubelius, pomidorų padažą, garstyčias, žoleles, prieskonius, suberkite džiūvėsėlius ir sumaišykite.

Įdarą krėskite ant tešlos lakšto, išlyginkite, suvyniokite, kraštus užspauskite. Skardą ištepkite aliejumi, dėkite pyragą ir 30-35 minutes kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą supjaustykite riekelėmis ir tiekite.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668