Greipfrutų sirupu glazuruota antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Greipfrutų sirupu glazuruota antis


INGREDIENTAI:

1-1,3 kg svorio antis,
6 greipfrutai,
100 g cukraus,
100 g medaus,
100 g sviesto,
rozmarino šakelė,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Antį nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite sviestu, druska ir pipirais. Tada dėkite į skardą ir kepkite iki 190-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Iš penkių greipfrutų išspauskite sultis, į jas krėskite medų, cukrų ir pakaitinkite, kad išeitų sirupas. Galiausiai sudėkite rozmarinų lapelius.

Antį traukite iš orkaitės, tolygiai apliekite sirupu ir kepkite dar 35 minutes. Tai pakartokite dar du kartus. Antį tiekite papuoštą likusio greipfruto griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668