6 kiaulienos pjausniai,
3 raudonos saldžiosios paprikos,
3 porų baltoji dalis,
didelė morka,
10 džiovintų abrikosų,
20 g šviežių imbierų šaknų,
5 šaukštai aliejaus,
5 šaukštai sojų padažo,
šaukštas maltos kalendros,
1 1/2 stiklinės mėsos sultinio,
1/2 stiklinės saldžiagūgščio kiniško padažo,
baltųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Paprikas perpjaukite pusiau, nulupkite, išvalykite vidų. Mėsą išmuškite, įtrinkite pipirais, druska, smulkintais imbierais ir kalendra. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite po pusę paprikos, ant jos - ilgais tašeliais pjaustytų porų ir morkų.
Kiekvieną mėsos gabalėlį suvyniokite ir susmaigstykite mediniais smeigtukais. Į gilią keptuvę pilkite aliejų ir suktinukus apkepinkite iš visų pusių. Į keptuvę liekite sultinį, vieną ir kitą padažą, sudėkite pjaustytus džiovintus abrikosus, užvirkite ir uždengtus suktinukus troškinkite 20 minučių.