Riešutinės pasagėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Riešutinės pasagėlės


INGREDIENTAI:

300g. kruopmilčių,
100g. sviesto arba margarino,
3 tryniai,
60g. cukraus pudros pabarstymui,
50g. cukraus pudros,
50g. įvairių riešutų,
1/3 pakelio vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Miltus persijoti ir kapoti su sviestu. Dėti trynius, berti persijotą cukraus pudrą, maltus riešutus ir užminkyti tešlą. Pusvalandį palaikyti šaldytuve. Rankomis suformuoti 1 cm. skersmens volelius, supjaustyti 5-6cm ilgio gabalėliais ir sulipdyti pasagėles. Kepti orkaitėje 10 min., kol pasagėlės taps "auksinėmis". Iškepusias pabarstyti cukraus pudra, išmaišyta su vaniliniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668