1 arbat. šaukšt. maltos mėsos prieskonių,
300-400 g maltos jautienos,
4 skilt. česnako,
1 raudonos paprikos,
2 kiaušinių,
1 svogūno,
4 vnt. itališkos duonelės,
100 g švelnaus "Taco" padažo,
100 g majonezo,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Česnaką susmulkinkite. Papriką supjaustykite smulkiais kubeliais. Maltą jautieną pagardinkite prieskoniais. Smulkintais daržoves ir kiaušinius sudėkite į jautienos masę ir viską gerai išmaišykite. Suformuokite piršto storio kepsnelius. Juos kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kas kartą apversdami.
Svogūnus supjaustykite plonais žiedais. Itališką duonelę įpjaukite pusiau. Salotas nuplaukite ir nusausinkite. Vieną duonelės vidinę pusę sutepkite "Taco" padažu, kitą - majonezu. Į duonelę dėkite svogūnų žiedus, keptus jautienos maltinukus bei žalumynus. Patiekite su salotų lapais bei mėgstamais padažais.