Indonezietiški vištienos vėrinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indonezietiški vištienos vėrinukai


INGREDIENTAI:

1 kg vištienos filė,
2 baltųjų svogūnų,
kelių skiltelių česnako,
šaukštelio maltų kalendrų,
gabalėlio šviežios imbiero šaknies,
100 ml aliejaus,
šaukštelio sojų padažo.



GAMINIMAS:

Nupjautą ir nusausintą vištienos filė supjaustykite juostelėmis. Marinatui sumaišykite smulkintus svogūnus ir česnaką, tarkuotą imbierą, sojų padažą, apie 100 ml aliejaus, valgomąjį šaukštą acto ir įtrinkite šiuo mišiniu vištieną.

Marinuoti palikite apie valandą, galima ilgiau. Marinuotą mėsą kepkite ant grotelių, sumautą ant medinių iešmelių. Kad jie nedegtų, iešmelius reikėtų apie pusvalandį pamirkyti vandenyje. Su tokiais vėrinukais rekomenduojame ridikėlių salotas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668