500 g plonais griežinėliais supjaustyto fermentinio sūrio,
10 riekelių baltos forminės duonos,
7 pomidorų (600 g),
400 g konservuotų krevečių,
1 skardinės konservuotų ananasų griežinėlių (600 g),
1 marinuotos raudonosios paprikos ankšties (100 g),
maltų juodųjų pipirų,
maltos švelnios paprikos,
5 šaukštų sviesto keptuvėlėms ištepti.
GAMINIMAS:
Pomidorus nuplikykite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Ananasus nuvarvinkite. Papriką supjaustykite trumpomis juostelėmis arba kubeliais. Duonos riekeles pakepinkite skrudintuve arba ant kepsninės. Į sviestu išteptas keptuvėles dėkite pomidorų griežinėlių.
Apibarstykite pipirais, ant jų - po keletą krevečių. Jas apibarstykite paprika ir uždenkite ananaso griežinėliu. Ant viršaus uždėkite marinuotos paprikos juostelių, ant jų - sūrio griežinėlį ir iškepkite. Patiekite su skrebučiais ir Tabasko padažu.