Punšas su vyšniomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Punšas su vyšniomis


INGREDIENTAI:

150 g konservuotų vyšnių,
30 ml romo,
1 gabalėlio imbiero (2 cm),
1 maišelio vaisinės arbatos,
1 cinamono lazdelės,
1 šaukštelio maltų žvaigždanyžių,
1 šaukštelio maltų gvazdikėlių,
pagal skonį baltojo cukraus gabaliukų.


GAMINIMAS:

Vyšnias nuvarvinkite, užpilkite romu ir padėkite 3 val. prisitraukti. Nuluptą imbierą supjaustykite plonais šiaudeliais. Arbatos maišelį, cinamoną, imbierą, žvaigždanyžius bei gvazdikėlius sudėkite į stiklinį arbatinuką, užpilkite 700 ml verdančio vandens ir palikite maždaug 8 min. prisitraukti.

Nedideliame puode sušildykite vyšnias su romu (bet neužvirinkite). Iš arbatinuko išimkite arbatos maišelį. Į stiklines padalykite vyšnias su romu, užpilkite arbata ir tuojau pat patiekite. Galite pasaldinti baltojo cukraus gabalėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668