T e š l a i:
6 šaukštų miltų,
6 kiaušinių,
4-5 šaukštų cukraus,
1 apelsino tarkuotų žievelių ir
šaukšto sulčių,
1,5 šaukštelio sviesto,
1 šaukštelio cukraus miltelių.
K r e m u i:
1 pak. šokoladinio tortų kremo miltelių,
300 ml šalto 2 proc. riebumo pieno,
100 g sviesto.
GAMINIMAS:
Kiaušinius su cukrumi išplakite. Suberkite apelsinų žieveles, miltus ir permaišius tešlą supilkite į plačią, žemais kraštais kepimo formą - sluoksnis turėtų būti apie 0,7 cm. Kepkite apie 10 min. iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Paruoškite kremą: sumaišykite pakelio turinį su pienu ir 2 min. plakite plakikliu. Sudėkite minkštą sviestą ir dar plakite, kol kremas taps vienalytis. Iškepusį vos pravėsusį biskvitą pašlakstykite trupučiu sulčių, padenkite kremo sluoksniu, atsargiai susukite. Vyniotinį supjaustykite, porcijas papuoškite likusiu kremu.