Varškės užkandis su svogūnų laiškais ir ridikėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės užkandis su svogūnų laiškais ir ridikėliais


INGREDIENTAI:

300 g svogūnų laiškų,
150 g varškės,
100 g ridikėlių,
200 g rūgpienio,
druskos,
cukraus,
žalumynų.


GAMINIMAS:

Varškę sumaišykite su rūgpieniu, pasūdykite, įberkite cukraus ir gautą masę gerai išplakite. Ridikėlius ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, suberkite į paruoštą mišinį. Papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668