Menkė su petražolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkė su petražolėmis


INGREDIENTAI:

2 gabalėliai menkės filė,
miltų su prieskoniais,
25 g sviesto,
1 citrinos sultys,
1 kaupimas šaukštelis šviežių petražolių.


GAMINIMAS:

Menkę apvoliokite miltuose. Pusę sviesto išlydykite keptuvėje. Kai sviestas įkais, dėkite žuvį ir apie 3 minutes kepkite ant gan stiprios ugnies, kol žuvis apkeps iš apačios. Mentele žuvį apverskite ir apkepkite kitą pusę.

Kai žuvis bus beveik iškepusi, sudėkite likusį sviestą. Jam užvirus, supilkite citrinos sultis, suberkite druską, pipirus. Padažą virkite, kol ims po truputį tirštėti, tada suberkite petražoles.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668