Bulvių tyrė su petražolėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių tyrė su petražolėmis


INGREDIENTAI:

50 g petražolių,
900 g bulvių,
150 ml pieno,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Bulves išvirkite. Kol bulvės verda, petražoles su šakelėmis sudėkite į mažą puodelį, įpilkite pieno ir ant mažos ugnies virkite 5 minutes, kol petražolės suminkštės. Viską sudėkite į smulkintuvą arba virtuvinį kombainą ir plakite, kol pienas taps ryškiai žalios spalvos.

Nukoškite, kad nepatektų petražolių šakelių, ir supilkite atgal į puodą. Bulves nukoškite ir sutrinkite. Tada supilkite pieną su petražolėmis ir gerai išmaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668