Ryžainis (risotto) su midijomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžainis (risotto) su midijomis


INGREDIENTAI:

180 g midijų (be geldelių),
250 g ryžių,
50 g parmezano sūrio,
500 ml vištienos sultinio,
250 ml sauso baltojo vyno,
200 ml karšto vandens,
1 svogūno,
1 laurų lapo,
2 džiovintų aitriųjų paprikų,
šiek tiek sviesto,
bazilikų,
juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Stropiai susmulkintą svogūną ir česnaką pakepinkite su sviestu. Sudėkite ryžius ir dar truputį pakepinkite. Tuomet maišydami įpilkite vištienos sultinio, vyno ir vandens, įmeskite laurų lapą ir aitriųjų paprikų ankštis.

Pavirkite apie 30 minučių. Per tą laiką atšildykite midijas ir sudėkite prieš pat baigiant virti ryžiams. Išėmę laurų lapą ir aitriųjų paprikų ankštis sukrėskite sūrį, įberkite pipirų, druskos, bazilikų ir viską sumaišykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668