"Lizdeliai" su žuvimis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Lizdeliai" su žuvimis


INGREDIENTAI:

500 g žuvų filė,
400 g pranzūziško batono,
200 g svogūnų,
500 ml pieno,
150 g fermentinio sūrio,
majonezo,
žalumynų,
druskos,
pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Susmulkinkite svogūnus ir žalumynus. Smulkiai supjaustykite žuvis. Sutarkuokite sūrį. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Batoną supjaustykite 2 cm storio gabalėliais, pamirkykite piene ir lengvai nuspauskite skysčio perteklių.

Kepimo formą patepkite aliejumi, sudėkite batono gabalėlius ir kiekviename iš jų padarykite įdubas (paprasčiausiai įspauskite pirštais. Į jas dėkite paruošto įdaro, patepkite majonezu ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min.

Tada ištraukite iš orkaitės, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar įstatykite į orkaitę 5-7 min. Jei nenorite papildomų kalorijų, sūrio galite nebarstyti - "lizdeliai" skanūs ir be jo. Juos galima valgyti ir karštus, ir šaltus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668