Velykinis mielinis pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Velykinis mielinis pyragas


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
25 g mielių,
50 g sviesto,
0,5 stiklinės cukraus,
1 stiklinė pieno,
2 kiaušiniai,
0,5 kg miltų.

G l a j u i:
1,5 stiklinės cukraus pudros.

Varškės į d a r u i:
400 g varškės,
2 kiaušiniai,
6 šaukštai cukraus,
0,5 stiklinės razinų.

Morkų į d a r u i:
2 stiklinės sutarkuotų morkų,
1,5 stiklinės pieno,
8 šaukštai cukraus,
1 šaukštas vanilinio cukraus,
1 arbatinis šaukštelis cinamono.


GAMINIMAS:

Iš tešlai skirtų produktų paruoškite mielinę tešlą. Varškės įdarui varškę sutrinkite, sumaišykite su išsuktais su cukrumi kiaušiniais ir nuplautomis razinomis. Morkų įdarui sutarkuotas morkas užpilkite pienu su cukrumi ir maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol suminkštės, įdėkite vanilinį cukrų, maltą cinamoną.

Atvėsinkite, nukoškite. Tešlą padalykite į 2 dalis, iškočiokite plačias juostas, ant jų tepkite skirtingo įdaro ir suvyniokite kaip vyniotinį. Po to abu vyniotinius susukite, sujunkite, dėkite į miltais pabarstytą skardą ir kepkite orkaitėje apie 1 val. Kai pyragas iškeps, aptepkite jį likusiu nuo morkų virimo sirupu, sumaišytu su cukraus pudra. Dar keletą minučių dėkite į orkaitę, kol viršus apdžius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668