400 g jautienos išpjovos,
8 nedidelės bulvės,
10 askaloninių česnakų (dar vadinamų šaloto svogūnais),
8 vyšniniai pomidorai,
aliejaus,
skiltelė česnako,
jautienos prieskonių,
pusė šaukštelio kmynų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Jautieną nuplaukite, nusausinkite, pašalinkite plėves, supjaustykite plonais griežinėliais. Apšlakstykite aliejumi, išspauskite česnako skiltelę, pabarstykite prieskoniais, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti. Bulves nuplaukite ir nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Nuluptus askaloninius česnakus supjaustykite puselėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir trumpai apkepkite jautienos gabalėlius, baigdami kepti pasūdykite. Išdėliokite mėsą ant popierinio rankšluoščio, kad nusivarvėtų. Kitoje keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite bulvių griežinėlius ir svogūnus, pasūdykite, pagardinkite pipirais.
Baigiant kepti sudėkite puselėmis pjauztytus pomidorus ir jautieną, suberkite kmynus, atsargiai išmaišykite, uždenkite ir dar pakepkite porą minučių. Iškart patiekite.