Grietininiai pyragėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grietininiai pyragėliai


INGREDIENTAI:

Tešla:
300g. miltų,
200g. sviesto,
100g. cukraus,
kiaušinis,
vanilinio cukraus,
žiupsnelis kepimo miltelių.

Kremas:
stiklinė grietinės,
250g. sviesto,
stiklinė cukraus pudros,
vanilinio cukraus,
truputį romo aliejaus.


GAMINIMAS:

Miltus sukapoti su sviestu, suberti cukrų, kepimo miltelius. Tada įmušti kiaušinį (kad tešla būtų puresnė, pirma dėti trynį, o paskui pusę išplakto baltymo) ir greitai užminkyti tešlą. Valandą palaikyti šaldytuve. Atšaldytą tešlą iškočioti 0,5 cm. storiu sluoksniu ir formele išpjauti skritulius. Sviestą kremui ištrinti su cukrumi, maišant po truputį dėti grietinę, įpilti romo aliejaus. Ant iškepusių pyragėlių dėti kremą, puošti pjaustytais vaisiais ar želė gabalėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668