1 kg vilkžuvių filė,
1 citrinos,
400 ml kokosų pieno,
2 baltųjų svogūnų,
50 g imbiero šaknies,
2 žaliųjų citrinų,
2 morkų,
200 g salierų šaknų,
1 poro,
10 bulvių.
GAMINIMAS:
Galbūt jūsų firminį karpį dievina visi, tačiau retkarčiais tikrai verta paįvairinti šeimos racioną įdomesniais žuvų patiekalais. Žuvį atitirpinkite, neilgai pamarinuokite apšlakstę citrinos sultimis ir citrininiais žuvies prieskoniais. Po valandėlės sudėkite į puodą, užpilkite kokosų pieną ir virkite ant silpnos ugnies apie 5 min.
Svogūnus ir imbierą supjaustykite juostelėmis, apkepkite ir sudėkite į puodą prie žuvies. Įberkite valgomąjį šaukštą miltų ir 1 šaukštelį kario miltelių. Smulkintas morkas, porus ir salierų šaknis nuvalykite ir supjaustykite šiaudeliais, apvirkite garuose. Bulves nuskuskite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Dabar belieka visas sudėtines dalis gražiai išdėstyti lėkštėse ir ragauti.