Aštrus jautienos troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrus jautienos troškinys


INGREDIENTAI:

250 g jautienos filė,
šaukštelis kukurūzų miltų,
šaukštas aliejaus,
2 cm imbiero šaknies gabalėlis,
česnako skiltelė,
kubelis jautienos sultinio,
raudona saldžioji paprika,
2 mažosios kukurūzų burbuolės,
4 šaukštai sauso baltojo vyno,
maltų pipirų,
2 svogūnų laiškai,
1/2 aitriosios paprikos,
šaukštas kapotų kalendrų,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir apvoliokite miltuose. Česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Imbierą nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Saldžiosios ir aitriosios paprikų išberkite sėklas, ankštis susmulkinkite.

Kukurūzų burbuoles perrėžkite išilgai pusiau. Svogūnų laiškus supjaustykite juostelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sumažinkite ugnį, nuolat maišant minutę pakepinkite česnakus su imbierais. Sudėkite mėsą ir kepkite dar minutę.

Berkite paprikas, kukurūzus, sumaigytą sultinio kubelį ir nuolat maišydami kepkite 3-4 minutes. Galiausiai pilkite vyną, du šaukštus vandens, berkite druskos, pipirų ir užvirinkite. Gatavą troškinį pabarstykite svogūnų laiškais, smulkintomis aitriosiomis paprikomis ir kalendromis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668