100 g sviesto,
6 kiaušinių,
1 stiklinės rudojo cukraus,
0,5 kokoso riešuto (galite pakeisti kokoso drožlėmis),
3 šaukštų miltų,
1 šaukšto krakmolo,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
70 ml romo,
desertinių vyšnių.
P a d a ž u i:
150 g juodojo šokolado,
100 ml kokosų pieno,
1 šaukštelio vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Nulupkite kokoso riešuto rudą žievelę ir sutarkuokite smulkia tarka. Ištrinkite minkštą sviestą su cukrumi iki purumo. Po vieną įdėkite kiaušinių trynius, įpilkite romo, suberkite tarkuotą kokosą, miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite.Baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
Pudingo formeles patepkite riebalais, sukrėskite tešlą. Sudėkite formeles į kepimo skardą aukštais kraštais. Įpilkite į skardą tiek vandens, kad jis siektų formelių aukščio vidurį. Pašaukite į 180 laipsnių orkaitę ir kepkite 25 min. Tuomet praverkite orkaitės dureles ir atvėsinkite.
Atsargiai išimkite pyragaičius. Padažui karšto vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą su vaniliniu cukrumi ir kokosų pienu. Pyragaičius patiekite su padažu, papuoškite desertinėmis vyšniomis.