Pangasijų kepsneliai špinatų padaže receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pangasijų kepsneliai špinatų padaže


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

700 g šaldytų pangasijų filė be odos,
90 g porų,
1 pakelio (50 g) šviežių mažujų špinatų,
1 indelio (250 ml) grietinėlės,
0,195 kg lietuviškų morkyčių,
pusės pakelio (200 g) plikytų ir laukinių ryžių mišinio,
cukinijos (apie 250 g),
50 g sviesto.


GAMINIMAS:

Atitirpinkite pangasijų filė, nupilkite vandenį, nusausinkite, supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska, pipirais, jei turite - žuvies prieskoniais. Tada žuvies juosteles susukite dailiais suktinukais, sutvirtinkite juos mediniais smeigtukais. Žuvį sudėkite į kepimo indą ir pašaukite į 175 laipsnių karščio orkaitę. Kepkite apie 10-13 min.

Kol keps, paruoškite garnyrą. Ryžius nuplaukite, suberkite į verdantį pasūdytą vandenį. Kai praeis maždaug 10 minučių, paragaukite - turėtų būti išvirę. Daržoves nuplaukite, nusausinkite, porus supjaustykite žiedais, cukiniją - šiaudeliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepinkite jame daržoves, pabaigoje užpilkite grietinėlės. Iškepusius žuvies suktinukus apipilkite padažu, patiekite su ryžiais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668