1 kg įvairių žuvų filė,
1 ryšelio įvairių žalumynų,
2 svogūnų,
2 skiltelių česnako,
1 raudonos paprikos,
1 šaukšto pomidorų padažo,
1 citrinos,
druskos,
pipirų,
maltos paprikos,
1 šaukšto aliejaus.
GAMINIMAS:
Žuvies filė supjaustykite gabaliukais. Citriną perpjaukite perpus, žuvį apšlakstykite pusės citrinos sultimis. Žuvį apibarstykite druska, paprikos milteliais. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite. Likusią citrinos pusę supjaustykite griežinėliais. Papriką supjaustykite kvadratėliais. Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus.
Sudėkite svogūnus, česnaką ir apkepkite. Sumaišykite su pomidorų padažu ir smulkintais žalumynais. Sudėkite papriką ir citrinos griežinėlius. Viską šiek tiek apkepkite. Į keptuvę sudėkite žuvies gabaliukus, įberkite druskos, apibarstykite juodaisiais pipirais ir malta paprika. Kepkite ant silpnos ugnies 15 min., nuolat pamaišant.