400 g lašišos filė,
1 svogūno,
1 žaliosios paprikos,
1 kiaušinio baltymo,
ananaso,
2 griežinėlių imbiero,
3 šaukštų pomidorų padažo,
1 šaukšto sojų padažo,
1 šaukšto cukraus,
1 šaukšto sezamų aliejaus,
1 šaukšto kukurūzų krakmolo,
1 šaukšto baltojo vyno,
druskos pagal skonį,
2 šaukštų aliejaus.
GAMINIMAS:
Svogūną supjaustykite plonais žiedais,papriką - juostelėmis. Lašišą supjaustykite gabaliukais. Dideliame dubenyje sumaišykite lašišos filė su vynu, kiaušinio baltymu ir kukurūzų krakmolu. Keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepkite žuvį apie 2 min.
Įdėkite svogūnus ir papriką, kruopščiai išmaišykite. Įdėkite pomidorų padažo, įpilkite sojų padažo, sezamų aliejaus, įberkite cukraus, įdėkite imbiero, gabaliukais supjaustyto ananaso. Viską atsargiai išmaišykite ir patroškinkite 10-15 min.