Kokosų tešla:
1/2 pakelio sviesto,
1/2 pakelio margarino,
1/2 stiklinės cukraus pudros,
50-100 g. kokosų drožlių,
citrinų sulčių.
Šokoladinė tešla:
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės vandens,
3 šaukštai kakavos,
3 pakeliai sausainių,
vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Ištrinti sviestą su margarinu, įberiant cukraus pudros. Įpilti citrinų sulčių, suberti kokosų drožles. Išmaišyti ir įdėti į šaldytuvą. Sausainius permalti mėsmale, suberti cukrų, išmaišytą su kakava ir vaniliniu cukrumi. Įpilti vandens (tešla turi būti tirštoka), išmaišyti. Tada ant pergamentinio popieriaus iš šokoladinės tešlos suformuoti kvadratą, o ant viršaus uždėti kokosų tešlos sluoksnį. Tešlą suvynioti ir įdėti į šaldytuvą. Patiekti, kai pyragas sustings.