Didelis virtas burokėlis,
2-3 virtos bulvės,
1-2 morkos bei
marinuotas agurkas,
1-2 konservuoti pomidorai,
2 šaukštai virtų pupelių.
P a d a ž u i:
aliejaus,
česnako,
šviežių krapų,
graikinių riešutų.
GAMINIMAS:
Kubeliais supjaustykite didelį virtą burokėlį, virtas bulves, morkas bei marinuotą agurką. Taip pat pridėkite smulkiai supjaustytus ar sutrintus konservuotus pomidorus ir dar kelis šaukštus virtų pupelių.
Mišrainę užpilkite padažu, sumaišytu iš aliejaus, trinto česnako, smulkiai pjaustytų šviežių krapų ir smulkintų graikinių riešutų. Tikra šios mišrainės "razina" - konservuoti pomidorai ir graikiniai riešutai, suteikiantys mišrainei išskirtinį skonį.