Moldaviška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Moldaviška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

Didelis virtas burokėlis,
2-3 virtos bulvės,
1-2 morkos bei
marinuotas agurkas,
1-2 konservuoti pomidorai,
2 šaukštai virtų pupelių.

P a d a ž u i:
aliejaus,
česnako,
šviežių krapų,
graikinių riešutų.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustykite didelį virtą burokėlį, virtas bulves, morkas bei marinuotą agurką. Taip pat pridėkite smulkiai supjaustytus ar sutrintus konservuotus pomidorus ir dar kelis šaukštus virtų pupelių.

Mišrainę užpilkite padažu, sumaišytu iš aliejaus, trinto česnako, smulkiai pjaustytų šviežių krapų ir smulkintų graikinių riešutų. Tikra šios mišrainės "razina" - konservuoti pomidorai ir graikiniai riešutai, suteikiantys mišrainei išskirtinį skonį.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668