Vokiška raudonoji mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vokiška raudonoji mišrainė


INGREDIENTAI:

3 bulvės,
didesnis burokėlis,
1-2 rūgštūs obuoliai,
citrinų sulčių,
1 silkės filė,
1 raudono svogūno,
poras,
indelis konservuotų žirnelių,
alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Atskirai išvirkite 3 bulves ir didesnį burokėlį. Daržoves atvėsinkite, supjaustykite stambesniais kubeliais. Vieną ar kelis rūgščius obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustę kubeliais tuoj pat apšlakstykite citrinų sultimis.

Vienos silkės filė supjaustykite plonais gabaliukais, raudoną svogūną - pusžiedžiais, porą ž plonais griežinėliais. Sumaišykite, sudėkite beveik visą indelį konservuotų žirnelių ir viską apliekite alyvuogių aliejumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668