Lašišų kepsniai su pistacijų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašišų kepsniai su pistacijų padažu


INGREDIENTAI:

4 lašišos gabalėliai,
50 g lukštentų pistacijų,
3 česnakų skiltelės,
100 g minkšto sviesto,
šaukštas citrinų sulčių,
180 ml sauso baltojo vyno,
10 bazilikų lapelių,
druskos,
maltų pipirų.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių temperatūros. Skardą ištepkite sviestu, dėkite žuvų gabalėlius, užpilkite vynu, kad apsemtų, ir kepkite 10 minučių. Pistacijas, česnakus ir bazilikus susmulkinkite trintuvu. Sudėkite likusį sviestą, pilkite citrinų sultis.

Įberkite pipirų, druskos ir dar kartą viską pertrinkite. Mišinį atvėsinkite. Kepsnius ištraukite iš orkaitės, uždėkite pistacijų sviesto ir pakepkite dar 5-8 minutes. Kepsnius tiekite karštus, papuoštus bazilikų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668