Avokadų ir krevečių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir krevečių salotos


INGREDIENTAI:

250 g virtų nuvalytų krevečių,
12 vyšninių pomidorų,
150 g gražgarsčių,
2 sunokusių avokadų,
1 citrinos sulčių,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto balzamiko acto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Pomidorus perpjaukite perpus. Avokadus perpjaukite, išimkite kaulus, supjaustykite skiltelėmis, apšlakstykite citrinų sultimis. Užpilui suplakite alyvų aliejų su actu, druska ir pipirais.

Dubenyje sumaišykite krevetes, pomidorus ir avokadų skilteles. Įmaišykite gražgarsčių, apliekite užpilu ir atsargiai išmaišykite. Galite apibarstyti tarkuotu parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668