400 g trispalvių makaronų,
2-3 stikinės aliejaus,
2 šaukštai obuolių acto,
2 šaukšteliai "Dižono" garstyčių,
2/3 stiklinės majonezo,
200 g salierų stiebų,
150 g šoninės,
2 kiaušiniai,
2 svogūnų laiškai,
ryšelis kalendrų,
šaukštelis maltos paprikos.
GAMINIMAS:
Makaronus išvirkite, supilkite į kiaurasamtį ir perliekite vandeniu. Kiaušinius kietai išvirkite. Aliejų, actą, garstyčias ir majonezą sumaišykite. Šoninę supjaustykite kubeliais ir 2-3 minutes pakepinkite. Kiaušinius sukapokite.
Kalendras, svogūnų laiškus ir salierų stiebus smulkiai supjaustykite. Visus produktus bei prieskonius sudėkite į padažą ir apliekite makaronus. Viską išmaišykite ir 2-3 valandas vėsinkite.