20 pievagrybių,
silkės filė gabalėlis,
nedidelis svogūnas,
morka,
1/2 žalios paprikos,
1/2 raudonos paprikos,
citrinų griežinėlių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
sultinio,
žiupsnelis maltų pipirų,
salotų,
džiovintų čiobrelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Pievagrybius nuvalykite, išpjaukite kotelius ir apkepkite su aliejumi. Juos sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai. Visas daržoves supjaustykite smulkiais kubeliais, pakepinkite su aliejumi, įpilkite sultinio ir patroškinkite.
Ataušusias daržoves paskaninkite pipirais, druska ir čiobreliais. Sudėkite grybų kotelius, kubeliais supjaustytą silkės filė. Viską gerai išmaišykite. Mišiniu įdarykite pievagrybius, puoškite salotų lapais, citrinų griežinėliais.