230 g miltų,
2 šaukštelių kepimo miltelių,
1 šaukštelio garstyčių miltelių,
0,5 šaukštelio pipirų,
0,5 šaukštelio druskos,
100 g varškės,
2 šaukštų smulkintų svogūnų laiškų,
130 ml pieno,
100 g fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Miltus, kepimo miltelius persijokite į dubenį, įberkite druskos, pipirų, garstyčių, tada sudėkite varškę ir svogūnų laiškus, viską gerai išmaišykite. Padarykite įdubimą, supilkite 100 ml pieno ir išminkykite tešlą.
Iškočiokite 1,5 cm storio lakštą, stikline išspauskite apskritimus ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Bandeles patepkite likusiu pienu, pabarstykite tarkuotu sūriu, pašaukite į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15-20 min.