Artišokų apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Artišokų apkepas


INGREDIENTAI:

250 g konservuotų artišokų,
5 kiaušiniai,
pusė stiklinės virtų ryžių,
stiklinė pieno,
3 šaukštai miltų,
svogūnas,
3 skiltelės česnako,
šviežiai kapotų mėtų,
raudonėlių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
tarkuoto brandinto sūrio,
šaukštas svieso.


GAMINIMAS:

Svogūną ir česnaką susmulkinkite, pakepinkite svieste, tada sudėkite virtus ryžius, kiek pakaitinkite, suberkite prieskonius ir atvėsinkite. Kiaušinius išplakite iki vientisos masės su miltais ir pienu, palengva įmaišykite svogūnų ir ryžių mišinį.

Į riebalais išteptą karščiui atsparią kepimo skardą dėkite nuvarvintus marinuotus artišokus, užpilkite paruoštu plakiniu ir ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Kepkite karštoje orkaitėje apie 25 minutes. Tiekite apibarsčius kapotais žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668