175 g sviesto,
175 g cukraus,
vanilinio cukraus su natūralia vanile,
4 kiaušinių,
žiupsnelio druskos,
kelių lašų romo aromato esencijos,
200 g miltų,
50 g krakmolo,
0,5 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių,
4 obuolių,
šlakelio pieno.
GAMINIMAS:
Sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų ištrinkite iki purumo, įmuškite kiaušinius, įlašinkite romo esencijos, suberkite druską ir išplakite. Miltus, sumaišytus su krakmolu ir kepimo milteliais, beriant po šaukštą įmaišykite į tešlą.
Nuluptus išimtais sėklalizdžiais obuolius sutarkuokite ir taip įmaišykite į tešlą. Kepkite čirvinius blynus, kol įgaus aukso spalvą. Prieš patiekiant apibarstykite cukraus milteliais.