Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

8 kiaušiniai,
250 g. margarino,
1,25 stiklinės cukraus,
300 g. aguonų,
600 g. vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)

GAMINIMAS:

Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Tada sudėti manų košę, suberti bakalie, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti. Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668