Marselio vafliai su kakavos kremu receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marselio vafliai su kakavos kremu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 arb. šaukšt. tarkuotos citrinos žievelės,
90 g sviesto,
1,5 stiklinės miltų.

K r e m u i:
4 kiaušiniai,
1,5 stiklinės cukraus,
180 g minkšto sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai kakavos miltelių,
0,5 l pieno.

GAMINIMAS:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos žievele. Sviestą ištirpinkite ir įmaišykite į kiaušinių masę. Suberkite miltus ir gerai išsukite. Iškepkite vaflius ir dar karštus susukite vamzdeliu. Kremui suplakite kiaušinius, cukrų, miltus ir kakavą. Pieną pašildykite iki 40 laipsnių temperatūros ir nuolat maišant plona srovele supilkite į kremą.

Kremą virkite ant vidutinės ugnies nuolat maišant. Kremo neužvirkite. Kai tik pasirodys pirmieji burbuliukai, nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite. Atvėsusį kremą padėkite į šaldytuvą. Kambario temperatūros minkštą sviestą plakite plakikliu įdėdami po vieną šaukštą atšalusio kremo. Paruoštą kremą palaikykite šaldytuve 2-3 val. ir užpildykite juo vaflinius vamzdelius.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668