Vyniotiniai su grybais ir špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vyniotiniai su grybais ir špinatais


INGREDIENTAI:

600 g šviežių špinatų,
200 g grybų (pievagrybių, kreivabudžių),
2 šaukštų alyvų aliejaus,
200 g fetos sūrio,
pusės šaukštelio tarkuotų muskatų,
po žiupsnelį druskos,
maltų pipirų,
50 g tirpinto sviesto,
6 nedidelių lavašo lakštų.


GAMINIMAS:

Paruoškite įdarą: nuplautus špinatų lapus užplikykite verdančiu vandeniu, po 3 min. vandenį nupilkite, o špinatus nusausinkite ir pasmulkinkite. Švarius grybus stambiai supjaustykite, trumpai pakepinkite įkaitintame aliejuje ir uždengus keptuvę dangčiu patroškinkite.

Į špinatus sudėkite sutrupintą sūrį ir grybus. Įdarą pagardinkite muskatais, pipirais, druska. Paskirstykite įdarą ant sviestu išteptų lavašo lakštų, susukite, sudėkite į aliejumi išteptą kepimo skardą ir maždaug 15 min. kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668