Balzamiko padaže marinuota vištiena su porais ir žirnių ankštimis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Balzamiko padaže marinuota vištiena su porais ir žirnių ankštimis


INGREDIENTAI:

3 vištų blauzdelių,
žiupsnelio prieskonių vištienai,
1 arbat. šaukšt. medaus,
2 valg šaukšt. balzaminio acto,
1 poro,
saujos žirnių ankščių,
1 arbat. šaukšt. sviesto,
2 valg šaukšt. alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Vištų blauzdeles apie 30 min. marinuokite prieskonių, medaus ir balzaminio acto mišinyje. Sudėkite į kepimo skardą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir 190-200 laipsnių orkaitėje kepkite apie 25 min. Žirnių ankštis ir žiedais supjaustytus porus patroškinkite.

Daržoves patiekite šalia vištų blauzdelių ir viską papuoškite raudonėlių šakelėmis bei anyžių sėklomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668