Pikantiškos vištų blauzdelės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškos vištų blauzdelės


INGREDIENTAI:

4 vištų blauzdelės,
druskos,
pipirų,
4 šaukštai augalinio aliejaus,
2 svogūnai,
skiltelė česnako,
125 ml vištienos sultinio,
0,375 l šviesiojo alaus,
2 gvazdikėkiai,
2 šaukštai pomidorų pastos,
cinamono,
aitriųjų pipirų,
50 g razinų,
obuolys,
krakmolo (jei reikia)


GAMINIMAS:

Vištų blauzdeles įtrinkite druska, pipirais ir apkepkite aliejuje iš visų pusių. Suberkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnakus. Sumažinkite ugnį, supilkite sultinį ir trečdalį alaus. Paskui įdėkite pomidorų pastos, įberkite gvazdikėlių, cinamono, aitriųjų pipirų ir, uždengę dangčiu, troškinkite ant nedidelės ugnies 30 min.

Tada supilkite likusį alų, suberkite nuplautas razinas ir troškinkite dar 30 min. Likus 10 minučių iki gaminimo pabaigos, įdėkite sutarkuotą nuluptą obuolį, įberkite druskos, pipirų. Jeigu padažas pernelyg skystas, įpilkite vandenyje ištirpinto krakmolo. Patiekite su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668