Kiauliena su raugintais kopūstais pagal vokiečius receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiauliena su raugintais kopūstais pagal vokiečius


INGREDIENTAI:

2 kiaulės kojų,
300 g žirnių,
1 kg raugintų kopūstų (be spanguolių, obuolių ir krienų),
2 svogūnų galvučių,
kelių kadagio uogų (arba prieskonių mišinio su kadagiais),
2 lauro lapelių,
1 arbatinio šaukštelio mairūnų,
druskos.


GAMINIMAS:

Perrinktus žirnius perplaukite šaltu vandeniu, suberkite prieskonius ir druską, virkite tol, kol žirniai suminkštės. Kiaulės kojas užpilkite vandeniu su svogūnais ir lauro lapais, virkite apie 1 val, tada jas išimkite, sudėkite raugintus kopūstus, ant jų kiaulės kojas ir troškinkite dar pusę valandos.

Žirnius pertrinkite per sietą, sudėkite į lėkštę kartu su raugintais kopūstais ir kiaulės kojomis. Šį patiekalą galite patiekti su virtomis bulvėmis ir būtinai su garstyčiomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668