Keptos kiaulienos kepenėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptos kiaulienos kepenėlės


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos kepenėlių,
miltų,
5 svogūnų galvučių,
3 raudonųjų pipirų ankščių,
majonezo,
aliejaus,
česnakų skiltelių,
2 arbatinių šaukštelių prieskonių mišinio,
maltų juodųjų ir kvapiųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Valandą vandenyje pamirkytas kepenis supjaustykite plonomis riekelėmis, pasūdykite ir palaikykite 20 minučių. Karštame aliejuje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Su pakepintais svogūnais sumaišykite susmulkintus pipirus ir česnakus bei dar truputį pakepkite.

Į dubenį suberkite miltus, prieskonių mišinį, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, išmaišykite, kiaulienos kepenis pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Iškeptas kepenis sudėkite į gilesnį indą, patroškintas daržoves paskaninkite majonezu, išmaišykite ir supilkite ant kepenų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668