1 kg kiaulienos kepenėlių,
miltų,
5 svogūnų galvučių,
3 raudonųjų pipirų ankščių,
majonezo,
aliejaus,
česnakų skiltelių,
2 arbatinių šaukštelių prieskonių mišinio,
maltų juodųjų ir kvapiųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Valandą vandenyje pamirkytas kepenis supjaustykite plonomis riekelėmis, pasūdykite ir palaikykite 20 minučių. Karštame aliejuje pakepinkite pusžiedžiais supjaustytus svogūnus. Su pakepintais svogūnais sumaišykite susmulkintus pipirus ir česnakus bei dar truputį pakepkite.
Į dubenį suberkite miltus, prieskonių mišinį, juoduosius ir kvapiuosius pipirus, išmaišykite, kiaulienos kepenis pavoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje. Iškeptas kepenis sudėkite į gilesnį indą, patroškintas daržoves paskaninkite majonezu, išmaišykite ir supilkite ant kepenų.